Belvárosi templom

Újvárosi templom

Aktuális videó: tanévnyitó ünnepi istentisztelet

Ifjúsági istentisztelet a belvárosi templomban
Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 

IMG_9716

A mai napon új formában ismerkedhettek meg az ifjak az ifjúsági istentisztelet fogalmával. A délutáni alkalom ugyanis a délelőtti nagyistentiszteletre költözött be, ahol a gyermekek megláthatták a délelőtti istentisztelet liturgiáját, menetét és énekeit.

IMG_9726

Nem csak résztvettek, de szolgáltak is ifjak az alkalmon: van, aki igeolvasással, van, aki imádsággal és van, aki énekléssel járult hozzá az alkalomhoz. Reméljük, hogy a szolgálatok mindannyiuknak élményként maradnak meg és a későbbiekben is örömmel vesznek majd részt alkalmainkon - akár ismét liturgusként.

IMG_9721

Köszönjük Mihalina László lelkészelnök szolgálatát is, aki a megbékélés szolgálatát hirdette prédikációjában. Adja meg az Úr, hogy mindannyian egy test tagjaiként tudjunk előre haladni az Isten által elénk rendelt úton azzal a békességgel, melyet Krisztus hozott el mindannyiunknak.

IMG_9729

Az alkalom végén pedig mindenki szeretetvendégségre gyűlhetett össze, hogy ne csak az alkalmon, hanem utána is egy közösségben lehessünk együtt - megbeszélve egymás dolgait, közös élményeinket és esetleges nehézségeinket.

IMG_9730

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 72

Belváros


Belvárosi Református Templom nagyobb térképen való megjelenítése

Újváros


Újvárosi Református Templom nagyobb térképen való megjelenítése

Купить СНПЧ
Joomla